Emil ja Maju
Emäntä Lydia Nyströmin kuoltua myivät perilliset tilan serkulleen Emilille. Kauppahinta oli 175 000 markkaa. Emil, hänen vaimonsa Maria eli Maju ja heidän kaksi pientä lastaan muuttivat tilalle keväällä 1921. Hulda ja Emilia jäivät asumaan syytinkitupaan.
Vuonna 1921 tilaan kuului 23 hehtaaria viljelymaata ja 30–40 hehtaaria metsää. Tilalla oli yhä nähtävissä vanha umpikartanomaisuus. Vanhan päärakennuksen ympärillä olivat syytinkitupa, luhtiaitta, uudehko navetta, riihi, sauna ja kaksi kellaria. Maantien varrella oli pitkä liiterirakennus, joka oli vielä kestikievariaikana erittäin tarpeellinen. Liiterissä oli navetta, lampola, talli ja vaunuvaja.
Emil viljeli peltoja ja hoiti metsiä, Maju huolehti navetasta, lapsista sekä kodista. Perhe kasvoi vielä kahdella lapsella. Tilalla viljeltiin vehnää, ruista ja kauraa, myöhemmin myös ohraa. Pelloilla kasvoi juurikkaita, kuten perunaa, porkkanaa, lanttua ja punajuurta. Myös herneitä kasvatettiin. Emil kävi lähes päivittäin torilla myymässä tilan tuotteita, jotta perhe sai tarvittavaa lisätuloa. Torille vietiin myyntiin myös viinimarjoja ja mansikoita sekä munia.
Tilanhoidon lisäksi Emilille jäi aikaa sosiaalityöhön. Hän oli 27 vuotta mukana sosiaalilautakunnassa. Emilin sydäntä lähellä olivat myös Haagan lastenkodin lapset. Övre Nybackan tilalta lähti ruokakuljetus usein lastenkotiin.